6970226471 Ηρακλείτου 74, Αγρίνιο saltaouras_agrinio@hotmail.com
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γύψινα Σαλταούρας | Γύψινες Διακοσμήσεις & Κατασκευές με Γυψοσανίδα Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία


Με τις κατασκευές γυψοσανίδων η φαντασία και η δημιουργικότητα απελευθερώνονται. Αισθητικά, η γυψοσανίδα επιτρέπει δημιουργίες πολύπλοκες και μοναδικές, με επίπεδες και καμπύλες κατασκευές.

Η επιχείρησή μας “Γύψινα Σαλταούρας” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιό συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, μπορεί να αναλάβει τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Οποιοδήποτε στιλ και αν θέλετε για το χώρο σας, μοντέρνο, κλασικό ή minimal, εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται, ώστε ο χώρος σας να γίνει μοναδικός.

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Χωρίσματα
  Ορυκτή Ίνα
  Θερμοπρόσοψη
  Ανακαινίσεις
  Ψευδοροφές
  Τσιμεντοσανίδες
  Επενδύσεις σε τζάκια
  Ειδικές Κατασκευές
 
Χάρη στην διαρκεί ενημέρωσή μας για ότι νέο υπάρχει γύρω από τις γύψινες κατασκευές και τις κατασκευές με γυψοσανίδα, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας που θα καλύψουν τις ανάγκες σας πλήρως.

Σε όλες τις κατασκευές με γυψοσανίδες, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουρη ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και το κοστολόγιο που σας γνωστοποιούμε από την αρχή του.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για τον χώρο σας. Με έδρα το Αγρίνιο μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.