6970226471 Ηρακλείτου 74, Αγρίνιο saltaouras_agrinio@hotmail.com
hero image
 
 

ΓΥΨΙΝΑ ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ
Γύψινες Διακοσμήσεις & Κατασκευές με Γυψοσανίδα Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας “Γύψινα Σαλταούρας” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιό συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται από το 2008 με γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές με γυψοσανίδα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να πραγματοποιήσουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευές με γυψοσανίδα αλλά και περίτεχνες γύψινες διακοσμήσεις στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας προτιμούνται ιδιαίτερα για ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, διαμορφώσεις χώρων νέων οικοδομών και επαγγελματικών χώρων και αυτό γιατί είναι σταθερό υλικό, προσφέρουν ευελιξία σχεδιασμού, εξαιρετική τελική επιφάνεια για βάψιμο, είναι οικονομική επιλογή και ο χρόνος κατασκευής μικρός.

 

 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Έτσι και εμείς, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από απλές κατασκευές γυψοσανίδας όπως ψευδοροφές, χωρίσματα, ράφια κ.α. έως και γύψινες διακοσμήσεις δίνοντας άλλη οπτική στην εσωτερική και εξωτερική εικόνα του κτιρίου σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική καθώς και την τεράστια αντοχή τους στο χρόνο.

Το μεράκι μας, η ποιότητα δουλειάς μας, οι οικονομικές τιμές μας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πελατών, ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για τον χώρο σας. Με έδρα το Αγρίνιο μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.